Dijetetski suplementi

dijetetski suplementi

Dodaci ishrani ili dijetetski suplementi su proizvodi koji se primenjuju kao dopuna normalnoj ishrani i predstavljaju bogate izvore vitamina, minerala ili drugih supstanci sa nutritivnim efektom. Njihova primena je sve učestalija u svetu, u najvećoj meri zbog modernog stila života i izmenjenih navika u svakodnevnoj ishrani. Ukoliko se koriste pravilno, ostvaruju mnoštvo pozitivnih uticaja na organizam, što ne znači da treba da zamene balansiranu ishranu. Oni je baš naprotiv dopunjavaju i čine još boljom.

Na našem tržištu je zastupljen veliki broj dijetetskih suplemenata, koji se međusobno razlikuju po sastavu, farmaceutskom obliku (tablete, kesice praška, kapsule i sl), proizvođaču, ali i efikasnosti, ceni i kvalitetu.

Ono što naše suplemente izdvaja od ostalih je:

  • Efikasnost
  • Jednostavnost primene
  • Široka ciljna grupa – svi suplementi prilagođeni su i za dečiju populaciju
  • Izuzetan odnos cene i kvaliteta
  • Tradicija duga 21 godinu
  • Domaće poreklo – svi su 100% proizvedeni u Srbiji

Ukoliko ih do sada niste koristili, možete ih pronaći u svim apotekama širom Srbije, ali i zemalja našeg regiona, za slučaj da ste na odmoru ili poslovnom putu. Svih 11 proizvoda iz palete kategorizovano je na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu i upisano u bazu dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije, što je garancija njihovog kvaliteta. Mi smo posebno ponosni na “usmenu garanciju” velikog broja zadovoljnih korisnika, koji im se rado vraćaju.

 

vitamin c vitamin b propolis ekosept Eko-Kvitamin c za decu gvožđe propolis bez šećera ekosept bez šećera