Eko Farm

eko farm

Zašto uvozno, kad može domaće?

Eko Farm d.o.o. je privatna farmaceutska kompanija, koja već 21 godinu uspešno posluje vođena jednom idejom – da za svoje korisnike stvori kvalitetan i efikasan dijetetski proizvod po najpristupačnijoj ceni. Bavimo se proizvodnjom i distribucijom dijetetskih suplemenata i stonih zaslađivača izrađenih isključivo po sopstvenoj recepturi i metodologiji izrade, na šta smo posebno ponosni.

Ono što nas pored cene i kvaliteta izdvaja na tržištu je činjenica da smo domaća farmaceutska kompanija, koja obavlja sve faze proizvodnje isključivo u Srbiji. To praktično znači da od ulaska početnih sirovina do izlaska krajnjeg proizvoda u potpunosti kontrolišemo ceo proizvodni proces. Zahvaljujući tome i jedino na taj način, možemo obezbediti kvalitet, efikasnost i bezbednost proizvoda. Sa druge strane, što je još značajnije, možemo Vam garantovati i poreklo svake supstance koja ulazi u njihov sastav. Primera radi, konzumiranjem naših preparata znaćete da ne unosite genetski modifikovane supstance koje mogu imati štetne posledice po Vaše zdravlje, kao i da je ekstrakt propolisa upotrebljen u našim tabletama dobijen baš iz sirovog propolisa sakupljenog na teritoriji Homoljskih planina. Mi Vam dajemo tu informaciju. Na vama je da napravite izbor.

Čvrsti farmaceutski oblici kao nepresušan izazov

Opredelili smo se i usko specijalizovali za izradu čvrstih farmaceutskih formi kao što su:

 • tablete
 • film tablete
 • šumeće tablete
 • dražeje
 • praškovi

Možda se pitate zašto baš ti oblici? Odgovor je jednostavan – zato što su tehnološki najzahtevniji. Farmaceutska tehnologija je nauka kojom smo izabrali da se bavimo, pre svega iz ljubavi i strasti prema struci. Složićete se da je jedan od najboljih načina održavanja te strasti svakodnevno postavljanje novih izazova? Upravo zbog tih izazova i postojimo toliko dugo.

Mala paleta, ali odabrana

Naša paleta proizvoda obuhvata dijetetske suplemente za jačanje imuniteta za decu i odrasle, preparate za nadoknadu nedostatka gvožđa i kalijuma u organizmu, kompleks B vitamina, oralne antiseptike na bazi propolisa i etarskog ulja žalfije, kao i stone zaslađivače. Naši najpoznatiji brendovi su Vitamin C-500, Ekosept i Propolis C-100 “sa pčelicom “, koji su široko rasprostranjeni na tržištu Srbije i zemalja regiona.

Svi naši proizvodi kategorizovani su na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu i upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Možete ih pronaći po jedinstvenom broju klikom na ovaj link.

Uslužna proizvodnja po najboljim uslovima

Pored razvoja sopstvene palete proizvoda, uspešno se bavimo i uslužnom proizvodnjom. Našim klijentima nudimo usluge:

 • izrade praškova
 • suve i vlažne granulacije
 • tabletiranja metodom direktne kompresije
 • izrade film tableta
 • dražeja
 • efervescentnih tableta
 • pakovanje pomenutih oblika u primarnu ambalažu u vidu mekih i tvrdih blistera, kesica i fiola

Zahvaljujući našem stručnom razvojnom timu i visoko motivisanom osoblju, koje će sa zadovoljstvom izaći u susret svim Vašim potrebama, u mogućnosti smo da odgovorimo na najsloženije zahteve klijenata u najkraćem mogućem roku. A kada kažemo “u najkraćem mogućem roku”, onda to zaista i mislimo. Pitate se kako? Dovoljno je samo reći – fleksibilnost.

Vaš upit za uslužnu proizvodnju od sada možete poslati i jednostavnim popunjavanjem formulara na našem sajtu, koji će Vam pomoći da nam jasno predstavite svoje želje. Realizaciju prepustite nama.

Kad zatreba, tu smo da savetujemo

Zainteresovanim kompanijama, kao i fizičkim licima, pružamo usluge stručnog savetovanja iz oblasti farmaceutske tehnologije, u vidu razvoja novih ili korigovanja već postojećih formulacija dijetetskih proizvoda. Uz naše sugestije, sve Vaše ideje biće uspešno realizovane, a posebne pogodnosti dajemo klijentima zainteresovanim i za uslužnu proizvodnju u okviru naše kompanije.

Sertifikati govore o nama

U cilju kontinuiranog poboljšanja kvaliteta finalnog proizvoda, implementirali smo i uspešno primenjujemo Sistem menadžmenta kvalitetom i Sistem menadžmenta bezbednošću hrane, u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001 i ISO 22000. Zahtevi se odnose na ceo tok proizvodnje dijetetskih suplemenata, počevši od nabavke sirovina, amblaže i ostalog materijala vrhunskog kvaliteta, do isporuke gotovih proizvoda krajnjim korisnicima.

Za više informacija o našim proizvodima i promotivnim akcijama pratite nas na našoj Facebook stranici.