Ne propustite Eko Farm promocije!

Ne propustite Eko Farm promocije!

Sezona promocija zvanično otpočela

Leto je nažalost iza nas, a sa prvim padom temperature i povratkom dece i odraslih u kolektive očekuju nas i neizbežne prehlade i infekcije disajnih puteva. Zbog toga smo od ovog septembra odlučili da za vas organizujemo niz promocija u našem glavnom gradu (za sada), kako bi vam pomogli da ostanete zdravi uz naše dijetetske suplemente i pritom ostvarite dodatne pogodnosti. U toku promocija koje su pre svega edukativnog karaktera, dobićete stručan savet našeg farmaceuta, koji će vas uputiti na terapijsku grupu preparata koji vam je potreban i koji vam odgovara. Naša paleta proizvoda prilagođena je svim uzrastima i svačijem džepu, tako da je dovoljno da nas posetite, dobijete stručan savet o zdravlju i vratite se kući zadovoljni i zdravi.

Najave, termine i lokacije naših promocija možete pratiti na našoj zvaničnoj fb strani, gde nam možete pisati utiske ili postaviti još neko dodatno pitanje.

Ponuda meseca septembra i oktobra

Ukoliko kupite Eko Farm preparate u vrednosti preko 350 dinara, poklonićemo vam jedan od naša tri rebrendirana proizvoda – fantastično gvožđe Eko-Fe++ koje će oživeti vašu krvnu sliku, Eko B-Vit optimalni kompleks B vitamina prilagođen za sve uzraste, ili Eko C-Vit junior vitamin C za decu u obliku bombonica koje deca obožavaju.

Na vama je da odaberete!

[one_half]

gvožđe

vitamin b

[/one_half]

[one_half_last]

vitamin c za decu

[/one_half_last]